Hot Air Balloons!!

5 oct.

Sambata am fost martora celui mai frumos festival de baloane cu aer cald. 

Am plecat spre Campul Cetatii, un drum cu peisaje frumoase ne inconjoara. Cand am ajuns multe acadele colorate imi sar in ochi,  asezate una langa alta fiecare acadea avea forma ei. Multi copii cu baloane in mana, se uitau curiosi pe cer la planoarele care zburau deasupra noastra. Ne asezam pe o patura asteptand sa se ridice baloanele. Era  un cer senin perfect pentru un zbor cu balonul. 

Incet, incet primul balon incepe sa se umfle..un balon de culoare rosie ne face umbra, parca se deschide in fata noastra o carte cu povesti fermecate.  Pe  prima pagina, 2 baloane cu aer cald se inalta spre cer, cu cativa pasageri nerabdatori sa vada cum este sa zbori. Pe cea de-a doua pagina din carte, baloanele prind curaj si se inalta spre cerul insorit, cerul care este  acum de fapt un amestec de culori calde. Tot mai multi oameni se apropie de baloane, pentru a face fotografii sau pur si simplu de curiozitate.  Daca vom da pagina, putem observa, undeva departe soarele ce apune in contrast cu balonul colorat care se indrepta spre apus. 

Spre finalul spectacolului, ne-am gandit totusi, sa facem si noi o scurta calatorie cu balonul. O experienta foarte frumoasa… din balon lumea se vede altfel.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: