City Pictures

2 aug.

M-am gandit sa va arat diferite poze care le-am facut pe parcursul anilor, in orasele in care am fost sau mai degraba din calatoriile frumoase pe care le-am avut.

Targu Mures: Am multe poze cu acest oras frumos, sunt multe cladiri pe care sa le fotografiezi pentru ca este un oras interesant.  Cladiri cu arhitectura deosebita care au in spate o gramada de ani, si numai acest lucru imi cere sa stiu mai multe despre cladirea respectiva si despre trecutul acesteia. Cetatea, care este si ea de altfel un loc frumos unde poti face fotografii foarte reusite, si iti acorda un cadru foarte rustic si antic. Sunt foarte multe de vazut si de fotografiat in Targu Mures. Este un oras foarte frumos si ingrijit.

Viena: In Viena am fost de 3 ori iar luna aceasta am vrea sa mergem din nou in orasul muzicii si al delicilor de ciocolata, insa de data aceasta vrem sa mai mergem si in Salzburg sa facem turul locatilor in care a fost filmat filmul „Sunetul Muzicii”. Casa lui Mozart va fi si ea pe lista noastra, dar si muzeul de jucarii care este unic in Europa. Viena este un oras superb, de care cu siguranta vei ramane impresionat. Toate cladirile au o istorie frumoasa si in toate parca rasuna muzica anilor de demult. Trebuie doar sa gasesti strazile acelea micute care sunt predominate de un parfum magic.

Este foarte frumos sa vezi cum in fata fiecarui Castel astepta calesti cu cai, care te plimba prin mirificile locuri ascunse de lume ale orasului Viena. Curtile castelelor care iti acorda pur si simplu cateva momente in care poti vedea  lumea de demult care sunt de fapt acum legende. Ai putea sa mergi in Viena de mii de ori dar oricum nu ai putea vedea tot.

Image  Bulevardul Cetatii (Targu Mures)

Image Piata teatrului(Tg-Mures)

Image Hotel Continental (Tg Mures)ImageViena

Image Targu Mures

Image Targu MuresImageParcul Cetatii (Targu Mures)

Image

ImageViena

ImageViena

ImageCastelul Belvedere

Image

Image

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: